(Semi-)Orthopedisch schoeisel

(Semi-)Orthopedische Schoenen
Wij begrijpen dat het een moeilijke stap is als blijkt dat u (of uw kind) orthopedische schoenen nodig heeft. Dat uw voet een afwijking heeft die vraagt om speciale schoenen is al verdrietig, maar daarnaast hebben orthopedische schoenen nou niet bepaald een flitsend en modieus imago.

Toch willen wij benadrukken dat het laatste wat ons betreft een misverstand is. Het vakmanschap van onze schoentechnici in combinatie met de tegenwoordige technologie en de modernste machines zorgen ervoor dat wij orthopedische schoenen maken die gezien mogen worden. Bovendien zien wij het als een uitdaging om iedere klant tevreden naar huis te laten gaan. Wij maken graag en met veel enthousiasme de orthopedische schoen zoals u die graag wilt en we gaan verder dan wie ook om dat te realiseren. U zoekt bij ons zelf het model uit dat u graag zou willen. Dat mag een model zijn uit onze modieuze confectieschoenencollectie maar het kan zelfs een model zijn uit een modecatalogus. Vervolgens kiest u zelf het leer uit. De enige voorwaarde hierbij is dat we ons doel niet voorbij schieten en de pasvorm en sluiting goed in de gaten houden.

Martens Schoenen is een gecertificeerd en erkend orthopedisch bedrijf. Dit betekent dat wij voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de SEMH en aangesloten zijn bij de NVOS. Voor u betekent dit dat u de zorg voor uw (semi-)orthopedische schoenen en aanpassingen met een gerust hart aan ons kunt overlaten.

Klik op de link om naar ons contactformulier te gaan en zet nu de eerste stap in de goede richting.