Advies en persoonlijke aandacht

Voeten vormen letterlijk de basis om te bewegen. Als er iets niet in orde is met uw voeten of de manier waarop u loopt, kunt u op allerlei problemen stuiten. Dit geldt ook en in sterkere mate voor kindervoeten. Goede schoenen zijn dus belangrijk, dat zult u met ons eens zijn. Maar hoe moet u weten wat goede schoenen zijn voor uw voeten of die van uw kinderen?

Naast het feit dat schoenen (uiteraard) de juiste maat moeten hebben, is bijvoorbeeld ook de pasvorm en het materiaal van belang. Als u bij Martens Schoenen binnenloopt, nemen wij de tijd voor u en uw voeten. Wij adviseren u de juiste pasvorm schoen die aansluit bij uw voeten of bij die van uw kind. Wij verkopen uitsluitend kwaliteitsschoenen die passen in het modebeeld. Loop gerust eens binnen en u zult verrast zijn over het assortiment.

Wij gaan altijd uit van de wensen van onze klant en stellen deze centraal. Dit geldt ook voor het aanmeten en maken van orthopedische schoenen en andere hulpmiddelen. Afhankelijk van uw wensen, persoonlijke situatie en probleem, streven wij ernaar om uw orthopedische schoenen binnen 3 maanden na de eerste afspraak te leveren. In veel gevallen lukt dit zelfs al eerder!