Werkwijze

Heeft uw gezin nieuwe schoenen nodig? Loopt u dan eens vrijblijvend binnen en ervaar de deskundigheid van de vakspecialist. Uw wensen staan centraal en u mag rekenen op persoonlijke aandacht en een gedegen advies, waardoor uw keuze voor een paar goede modieuze schoenen u prima zal bevallen. Na uw aankoop kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor eventuele aanpassingen en/of reparaties.

Heeft u voetproblemen, (semi)orthopedisch of aangepast schoeisel nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Martens Schoenen regelt het hele traject voor u. Vanaf de medische indicatiestelling door de specialist totdat u tevreden onze winkel uit loopt. Geen uitdaging gaat ons te ver, dus u kunt zelf in grote mate het uiterlijk van uw orthopedische schoenen bepalen.

Martens Schoenen voldoet aan de strenge kwaliteitseisen eisen van de Stichting Erkenningregeling Leveranciers Medische Hulpmiddelen (SEMH) en is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Orthopedisch Schoentechnici (NVOS) en Podolinéa. Wij maken graag alle tijd voor u vrij en verzoeken u dan ook een afspraak te maken via het contactformulier of telefonisch via 0492-524580.